M

Home / Nieuws / Onze directeur

Onze directeur

15 nov 2023
Ruud Moers zal als directeur het Montessori College Maastricht gaan leiden. Ruud is nu nog directeur van 2 basisscholen in Maastricht en met ingang van 1 januari a.s. zal hij de dagelijkse leiding van het MCM voor zijn rekening gaan nemen. Daarnaast blijft hij directeur van basisschool Wyck van MosaLira. We hebben als Montessori College […]

Ruud Moers zal als directeur het Montessori College Maastricht gaan leiden. Ruud is nu nog directeur van 2 basisscholen in Maastricht en met ingang van 1 januari a.s. zal hij de dagelijkse leiding van het MCM voor zijn rekening gaan nemen. Daarnaast blijft hij directeur van basisschool Wyck van MosaLira.

We hebben als Montessori College Maastricht met Ruud een ervaren schoolleider en gepassioneerd pleitbezorger van inclusief onderwijs kunnen aantrekken. Ruud zal naast het opstarten van de vwo-afdeling ook de verbreding van het vmbo en havo op zich nemen.

Met Ruud hebben we een montessoriaan in hart en nieren aan ons weten te binden. Hij is oud-leerling van het voormalige Montessori College Maastricht. Samen met Quincy Elvira als onderwijskundig adviseur zal hij de onderwijsvisie van het MCM gaan neerzetten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de andere leden van de initiatiefgroep.