M

Home / Nieuws / Handtekeningenactie voor mavo gestart

Handtekeningenactie voor mavo gestart

1 jul 2024
Het Montessori College Maastricht is nu reeds het thuis van vwo en havo/vwo brugklassers. We zijn heel trots dat het ons gelukt is onze nieuwe middelbare school in Maastricht te starten. Maar zoals we beloofd hebben gaan we ons aanbod verbreden. De volgende stap hierin is ook het thuis zijn voor mavo leerlingen. Dat vereist een […]

Het Montessori College Maastricht is nu reeds het thuis van vwo en havo/vwo brugklassers. We zijn heel trots dat het ons gelukt is onze nieuwe middelbare school in Maastricht te starten. Maar zoals we beloofd hebben gaan we ons aanbod verbreden. De volgende stap hierin is ook het thuis zijn voor mavo leerlingen. Dat vereist een administratieve handeling van de minister waarbij we de hulp van ouders nodig hebben.

Hoe kan je helpen:

Is jouw kind op 1 november 2024: 10, 11 of 12 jaar dan kan je helpen. Ga dan via deze link naar de website van het ministerie. Daar kun je dan digitaal je steun betuigen. Hiervoor heb je je DIGI-D en het BSN nummer van jouw kind nodig.

Je zit nergens aan vast en er zijn geen kleine lettertjes. Het is geen inschrijving, maar een puur administratieve handeling. Wel help je je eigen kind of een ander kind met een ruimere onderwijskeuze in Maastricht. Dat kan dus ook als jouw kind al op een middelbare school zit, maar nog in de leeftijdscategorie valt. Dan is er straks voor de kinderen van Maastricht en omgeving meer te kiezen.